Arkisto ajalta syyskuu, 2012

Kouvolan keikka peruttu

Olemme valitettavasti joutuneet perumaan Kuningas Pähkinän & Setä Tamun ensi perjantain keikan Kouvolassa. Pahoittelemme tilannetta ja lyhyttä varoitusaikaa –  toivottavasti nähdään joskus myöhemmin!

Kauppa aukesi – Kunkun ja Tamun t-paidat nyt saatavilla

Palmupuistikko ottaa ensimmäiset varovaiset askeleensa bändimuodin maailmassa. Tutustu kahteen t-paitamalliin ja tilaa omasi kaupan puolelta!

Setä puolukassa

Syksyn luontopodcastkausi on avattu ! Kun meno yltyy liian hektiseksi, on Sedällä tapana hakea mielenrauhaa luonnon helmasta. Millaiset puolukka-apajat Köklotista löytyi ? Joutuiko Tamu kenties nokatusten jonkin metsänelävän kanssa ? Tervetuloa Tamun matkaan hämärtyvään syysmetsään !

[podcast]https://www.palmupuistikko.fi/wp-content/uploads/2012/09/250912-Puolukassa.mp3[/podcast]

Kotiseutumatkailua

Mukava keikkareissu taas takana, kiitos Teuvan Kaarihovi ! Tällä kertaa meillä oli tour managerina mukana myös kivenkova banjomies Des(s)ert Diego, terkkuja ja kiitosta fotoista ! Kiitokset myös Stigille, DJPP:lle ja Naapurin Allulle, oli mukavaa nähdä taas. Vähän todistusaineistoakin otettiin kuvien ja podcastin muodossa, olkaapa hyvät !

[podcast]https://www.palmupuistikko.fi/wp-content/uploads/2012/09/220912-Teuvalla-keikalla.mp3[/podcast]

Palmupuistikon Perjantainousut osa 24

Perjantainousujen 24. luukku aukeaa, ja sieltä näkyy New York.

Disco Ensemble – Second Soul

Lämpenin melkoisen hitaasti Disco Ensemblelle. Aki oli bändistä mehuissaan jo Viper Ethicsin aikaan ja suositteli kovasti minullekin, mutta kavereita DE:n kanssa meistä tuli vasta muutama vuosi myöhemmin. Uuden levyn ekaa sinkkua on kehuttu/haukuttu stadionrockiksi – minulle tämä ainakin toimii.

Duck Sauce – Luis Guzman

http://www.youtube.com/watch?v=y7vPfmiDLpI

Duck Saucen diskolekasta on omistettu Luis Guzmanille, tuolle latinogangsterien ja linnakundien uskolliselle tulkitsijalle, oma versio. Video on samanlaista bailauksen ja julkkis-cameoiden vilskettä kuin alkuperäinen, joka aiheuttaa minussa aina pakottavan tarpeen käydä Finnairin sivuilla tähyilemässä New Yorkin-lentojen hintoja. Biisistä vinkkasi Roimela leffablogissaan.

Gang Starr – Royalty

Halusin soittaa teille nuo kaksi ylintä biisiä. Kolmatta valitessani tajusin, ettei kappaleille löydy kirveelläkään yhteistä teemaa, kunnes hoksasin metrokylteistä, että Second Soulhan on kuvattu myös New Yorkissa. Siitä kaupungista hyviä videoita riittää, joten otetaan tähän väliin siis Gang Starrilta kipales, johon en todennäköisesti koskaan kyllästy.

PS. Kunkku, Tamu, Stig, DJPP ja M79 eli tuttavallisemmin Viiksikko esiintyy huomenna Teuvan Hovifesteillä. Toivottavasti nähdään siellä!

PPS. Perjantainousut Spotify-soittolistana tästä.