Arkisto ajalta elokuu, 2013

Aurinkobileet 2013

body_bg_aurinkobileet

Tämä on taas yksi niitä blogimerkintöjä, jonka pitäisi alkaa sanoilla ”Eipä sitä olisi vielä pari vuotta sitten uskonut…”. Samaan aikaan kun rakkaat artistikollegamme tuulettavat Instagramissa festarikesän jälkeisiä ansaittuja lomiaan, Puistikolla rysäytetään keikkakalenteriin 23 uutta päivämäärää. Kuningas Pähkinä & Setä Tamu on nimittäin kiinnitetty tämän vuoden Amarillon Aurinkobileiden esiintyjäksi. Eipä sitä olisi vielä pari vuotta sitten uskonut, että näissä hommissa pääsee kokemaan kunnon kiertueen. Kiitos Amarillo, ja tietysti kiitos keikkamyyjämme Kunkku tästä ponnistuksesta!

Parinkymmenen Amarillon kiertue on paitsi suuri kunnia, myös iso hyppy mukavuusalueen ulkopuolelle. Joukkoon mahtuu väistämättä myös hiljaisempia iltoja ja haastavampia yleisöjä, toisin kuin tänä kesänä, jolloin olemme fat catseina saaneet paistatella Pipefestin ja Blockfestin kaltaisten yleisöjen edessä. Toivottavasti siis pääset paikalle, kun keikkaretkikuntamme saapuu just SUN kaupunkiin!

Tulevana viikonloppuna otetaan vielä Kuortane ja Laitila haltuun, sitten päästään rundin makuun. Seuraa retkeämme Instagramissa hashtagilla #aurinkobileet

Aurinkobileet 2013 Wörld Tour

6.9. MIKKELI
7.9. KOTKA
20.9. RAUMA
21.9. SEINÄJOKI
28.9. LOHJA
4.10. TAMPERE
5.10. PORI
9.10. KOKKOLA
11.10. HELSINKI
12.10. VAASA
18.10. KUOPIO
19.10. JYVÄSKYLÄ
25.10. VANTAA, FLAMINGO
26.10. LAHTI
1.11. JOENSUU
2.11. TURKU
8.11. PORVOO
9.11. VANTAA, TIKKURILA
15.11. ROVANIEMI
16.11. OULU
22.11. HYVINKÄÄ
23.11. VUOKATTI
29.11. KOUVOLA

Tsekkaa tää: Phoenix & R. Kelly & Trying To Be Cool

Olen pitänyt Phoenixista sieltä kuuluisasta ekasta levystä lähtien. Uusimmassa Bankrupt! levyssä ei ole mitään vikaa, mutta jostain syystä se sujahti joka kuuntelukerralla toisesta korvasta sisään ja toisesta välittömästi ulos. Nyt SoundCloudista kuuluu kummia. Vanha niskanlipaisija R. Kelly on jostain syystä päätynyt ranskalaisnörttien studiolle ja veisannut Trying To Be Cooliin oman säkeistönsä. Sävellystä ei ole muutettu, mutta remix kuulostaa ainakin SoundCloudista striimattuna rosoisemmalta kuin alkuperäinen. Ja mitä biisin kiinnostavuuskertoimeen tulee – se painelee suoraan katosta läpi! Ugh!

”Imma walk up in the club
Imma holla at the honeys
Imma have a few laughs, take a few shots
And throw a little money”

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/105086031″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Biisin löytämisestä tunnustus Rumballe

Summer of Löööv!

Uskomattoman hieno viikonloppu takana! Perjantaina Kunkku Fest Kala-Jannella, lauantaina Aura Fest Turussa. Ajattelin niputtaa näitä viimeisimpiä keikkoja tähän artikkeliin kuvien ja yllättäen taas kohtalaisen levottoman podcastin kera, joka äänitettiin eilen kotimatkalla. Tunnelma oli hieman väsynyt ja näin ollen Setä käkättää jopa enemmän kuin tavallisesti. Podcast löytyy artikkelin lopusta.

Pipefest

Solar Sound

Kala-Janne


Tältä keikalta on myös hienon hieno kuvaraportti Starassa!

Aura Fest


Mielettömän hienoja muistoja näiltä keikoilta. Suuret kiitokset ensinnäkin yleisölle, vastaanotto on ollut ihan huikea joka paikassa, jengi laulaa biisit mukana ja tunnelma on ollut muutenkin iloinen ja positiivinen. Kyllä lämmittää Gerbyn Tiikerin sydäntä! Kiitos myös järjestäjille, festareilla työskennelleille, erityisesti tekniikan väelle. On ollut ilo esiintyä näissä tapahtumissa, kun hommat toimii! Keikat ei suinkaan lopu tähän. Keikat -sivulta voi seurailla mihin ollaan tulossa ja milloin. Ja kuunnelkaahan tuo podcast tuosta alhaalta myös! Kivaa päivää kaikille!

Kohti Kala-Jannea

Säätiedotteiden lupaamat sadepilvet näyttävät pysyvän sen verran aisoissa, että perjantain keikka Jannen Saluunassa toteutuu. Tervetuloa kanssamme sopalle! Lue keikkainfot aikaisemmasta uutisesta.

Paitakauppa päivittyi

demopaitaKunkun ja Tamun uusi bändipaita, postikortti Boom Citystä, on nyt ennakkotilattavana Palmupuistikon paitakaupasta. Samaan syssyyn laitoimme Sydän-paidan alennukseen. Tervetuloa kaupoille.