Arkisto ajalta syyskuu, 2013

DJ-kirja tarvitsee rahoitusta

dj_kirja_mesenaatti1

Nyt olisi tekeillä kirja aiheesta, josta ei taatusti ole sanottu vielä kaikkea. Nimittäin suomalaisesta dj-kulttuurista. Haastateltavana on useita soittajia, joita pidän joko esikuvanani tai muuten vain suuressa arvossa: mm. Anonymous, Infekto, Tipa Hiihtopipo ja Orkidea.

Kirja ei synny itsestään, vaan sille kerätään parhaillaan joukkorahoitusta Mesenaatti-palvelussa. 29 eurolla saa pelkän kirjan ja ja 35 eurolla lisäksi pääsylipun julkkaribileisiin. Rahoittajia tarvitaan vielä noin 300 kappaletta, jotta projekti onnistuisi. Itse kannoin korteni kekoon, tästä linkistä sinäkin pääset osallistumaan DJ-kirjan rahoitukseen.

Robottien Siivouspäivä – video nyt ulkona!

Intergalaktiset sottapytyt Pelti-Pekka ja Multi-Mikko saivat musiikkivideonsa tänään ulos. Tää on Robottien Siivouspäivä!

Aurinkobileet -kiertue käynnistyi!


Kauan odotettu Amarillon Aurinkobileet  -kiertue käynnistyi vihdoin menneenä viikonloppuna ja vastaanotto oli huikea, suurkiitokset vaan Mikkeliin ja Kotkaan! Tuvat täynnä iloista juhlakansaa, Setä vallan liikuttui! Isot kiitokset myös järjestäville tahoille, sekä tekniikan karibuille Rocktonen Tommille ja Toffelle! Mikäs tässä on keikkaillessa kun hommat toimii kuten se kuuluisa junan vessa. Tässä teille vähän fotoja sekä podcast, jossa vähän puretaan viikonlopun antia. Podcast löytyy artikkelin alalaidasta.

Huom! Podcastissa Kunkku kertoilee ensi viikonlopun mystisistä bileistä. Kannattaa kuunnella! Muistakaas seurailla keikat -osiosta milloin tullaan teidän kaupunkiin.

Nöyrimmät kiitokset vielä kerran Mikkeliin ja Kotkaan!

Voitte seurailla kiertueemme edistymistä myös Instagramissa:

@kuningas_pahkina
@gerbyntiikeri
#aurinkobileet

Sekä facebookissa :

Kuningas Pähkinä Facebookissa
Setä Tamu Facebook