Arkisto ajalta kesäkuu, 2013

Setä Tamu Teoston verkkovieraana

Teosto pyysi Gerbyn Tiikeriä niputtamaan parikymmenvuotisen muusikonuransa ja tuntemuksensa alan tulevaisuudesta yhteen kolumniin. Mielestäni Tikru onnistui siinä erinomaisesti, joten käykääpä lukemassa ”Työmiestä aina tarvitaan” Teoston kotisivuilta.

PS. Lukekaa samalla myös Mika Nikulan kirjoitus festarijärjestäjien ahdingosta pykäläviidakossa. Olen aistinut monesta suunnasta, että suomalaisten enemmistöllä alkaa olla mitta täynnä byrokratiaa ja turhanpäiväisiä kieltoja. Tässä tapahtuma-alalta näkökulmaa, miksi remmiä olisi syytä hieman löysätä.

Kesäkeikkailua – Rauma & Vaasa

Aikamoinen viikonloppu takana. Perjantaina Rauma, lauantaina Vaasa ja molemmat keikat ihan timangia! Tässä videomateriaalia ja fotoja katseltavaksi, sekä podcastia kuunneltavaksi. Mitä suurimmat kiitokset yleisölle, järjestäjille ja tietysti tekniikan väelle sekä kaikille osallisille. Podcastista (jutun lopussa) voitte kuunnella, että ihan nöyräksi vetää Sedän mieli, kun tällaista kannustusta ja tsemppausta saa osakseen ja varmasti myös Kunkku sekä M79 (tappava ase) yhtyvät kuoroon kiitolliseen. Mukavaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa kaikille!

p.s. Podcastissa Kunkku kertoo aamuisesta uinti- & joogasessiostaan. Selvittämättä jäi, millainen liike on säästösolmu, mutta toivotaan, että itse mestarijoogi Kung Pungen vielä joskus sen meille paljastaa.