Kauppa

Tue artisteja, osta paita! Kuningas Pähkinän & Setä Tamun ”Sydän” ja Setä Tamun ”Gerbyn Tiikerit” -paidat ovat nyt myynnissä.

Paitojen kuvat isompana

Sydän Gerbyn Tiikerit

Hinta

Kummankin mallin hinta on 15 EUR/kpl. Postikuluja tulee 2 EUR/lähetys.

Siirry tästä kaupan puolelle!

Kauppa tiedottaa

6.1.2013 Otimme käyttöön Mycashflow-verkkokaupan, jossa on mahdollista maksaa myös verkkomaksuna.

– – –

20.12.2012 Toivotamme mahtavat joulut kaikille asiakkaillemme! Paitapakettia on syksyn mittaan juostu urakalla postiin, ja teidän kanssanne on ollut ilo tehdä kauppaa, kun homma toimii. Tilauslomake on edelleen avoinna 24/7 ja seuraavat postitukset tehdään vuodenvaihteen jälkeen.

– – –

11.12.2012 Joulukiireiset vaatturit eivät ole ehtineet aivan luvatussa aikataulussa lähettämään laskuja, mutta kaikki tilaukset on tallessa, jono on purettu ja paitoja riittää. Jos harkitset paidan tilaamista joululahjaksi, nyt kannattaa toimia: 17.12. postitettavat paidat ehtivät ainakin varmasti jouluksi.

– – –

1.11.2012 Nyt on taas rotsia! Kaikki 31.10. tai aikaisemmin maksetut tilaukset on tänään kiikutettu postiin. Nyt on hyvä aika laittaa uutta tilausta sisään – palvelu pelaa nopeasti.

– – –

22.10.2012 Toinen paitatilaus viivästyy ainakin parilla päivällä, emme ole vielä päässeet postittamaan niitä. Pahoittelemme odotusta!

– – –

9.10.2012 Paitarumba pyörii! Seuraavaan tilaukseen ehtii mukaan täyttämällä tilauslomakkeen viimeistään sunnuntaina 14. lokakuuta.

– – –

5.10.2012 Ensimmäinen satsi paitoja valmistuu aavistuksen etuajassa: kaikille tilaajille, joiden maksusuoritus näkyi torstai-iltana tilillä, lähtee paitapaketti perjantaina. Jos et ole saanut laskua sähköpostiisi, tsekkaa ensin roskapostikansio ja pyydä tarvittaessa uusi lähettämällä viesti osoitteeseen kauppa(ät)palmupuistikko(piste)fi.