Palmupuistikon Perjantainousut, osa 7

Törmäsin Ritarikunnan Lempi Joeen tuolla Jyväskylän hoodeilla kuukausi sitten ja herra suositteli minulle parit tiukat biisit. Itse tulee aika vähän tsekattua täysin uusia räppärejä johtuen siitä että tuntuu että tuota kingiä ysäri-gangstaa on listat ja kaapit täynnä muutenkin. Mainittakoon että kantri ja laittomat italorenkutukset ovat vallanneet räpiltä hivenen kuunteluaikaa. Siitä myöhemmin bwoi, nyt katsotaan Joen suositukset tälle keväälle! Ballin!

Nacho Picasso: Numbnuts

Luulin ensin että herra Picasso on itärannikolta, mutta myöhemmin selvisi että herra asuu Frank Blackin hoodeilla Seattlessa. Itse tullut jo pidemmän aikaa diggailtua tälläistä haikeaa synaräppiä missä on beateissä paljon tyhjää. Bonaria tulee äijän flowsta joka on todellakin flow, soljuu ja on selkeä. Pitkästä aikaa artisti jonka materiaalin tutustuminen tuntuu vähintäänkin absurdilta matkalta sarjakuvasankarien ja mystiikan maailmaan. Wolverine kohtaa NWA:n? Young Henry Rollins? Mitä hemmettiä tapahtuu. Aivan sama kunhan meno pysyy kovana! Kunkulta aika monta tähteä.

ASAP Rocky: Purple Swag

Toinen Joen suosittelema artisti on ASAP Rocky Harlemista. Itse kuulen tässä träkissä nätisti niin Dipset-vaikutteita kuin teksasmenoakin. Tai ehkä videolla esiintyvän likan grillit tuovat sen teksasin tähänkin biisiin mukaan ja pelkkä Harlemin mainitseminen tuo Purple City Bird Gangin hookin soimaan repeatilla päähäni. Whatever joka tapauksessa hyvää viihdettä kuunnella jotain jumitusräppiä pitkästä aikaa. Äijä on hyvässä nosteessa ja toivotaan että tuota teksaskamaa tulee enemmänkin mukaan kuvioon koko ajan. Mimmien grilleille helpot viisi tähteä. Mä oon niin helppo.

Ritarikunta: Silver Moreno

Pistetään RK:ta loppuun niin viikonloppu alkaa extra smoothisti. Päällikkö! Taistelin pitkään itseni kanssa pistänkö linkin Tuulen kuuntelua biisiin vai Silver Morenoon. Tuulen kuuntelussa on pirun paljon samanlaista sekavaa tunnemaalailua mitä noissa edellisissä biiseissä on, mutta Silver Moreno otti voiton koska tätä ei ole tullut pumpattua pitkään aikaan sekä onhan se nättiä että Turun henkinenpormestari herra Chydekin pääsee päräyttämään räpit viikonlopuksi.

Joe on helpolla yksi mielenkiintoisimmista räppäreistä Suomessa ja mielenkiinnolla jäänkin odottelemaan tippuuko lisää Lempeä tänä vuonna. Jos tippuu niin se on satavarma että tulen huutelemaan sitä tällä palstalla ja kovaan ääneen! Rispekt Åbo tio, budakaskot kaakkoon ja terveisiä Martinmäkeen!

ps Mikä ihme tuo kuva tuossa Tuulen kuuntelua videossa on haha?

Puistikoilta, vain sinun silmillesi. Deeznutz! Audi!

avatar Pekka Karppinen, alias TKK, alias Kuningas Pähkinä. Vaasan henkinen kaupunginjohtaja. Muut kirjoitukset käyttäjältä