Maailmankiertue on totta

Voi pojat, että musiikki voi johdattaa yllättäviin tilanteisiin. Nyt on nimittäin niin, että 13 vuoden suomiräppäilyn jälkeen meillä on ensimmäinen keikka ulkomailla! Hihittelin ääneen, kun sovittelin maatunnusta (ES) keikkakalenteriin Tampereen ja Laihian väliin. Meidät on kutsuttu Fuengirolaan Kansainvälisille päiville. Lainaus tapahtumanjärjestäjiltä:

Kansainväliset päivät ovat Fuengirolan kaupungin vuodesta 1994 alkaen organisoima juhla, joka on kasvanut vuosi vuodelta tavoittaen lähes miljoona vierailijaa … Jokaisella kansallisuudella on Feria-alueella oma talo jonka sisä- ja ulkopuolella esitellään kyseisen maan kulttuuria, ruokia, juomia, tansseja, musiikkia jne.

Tuonnehan me sovitaan ihan täydellisesti! Espanjan aurinkorannikolla asuu Wikipedian mukaan 15-20 000 suomalaista, joten joku saattaa jopa ymmärtää sanat. Onko se hyvä vai huono asia, jää nähtäväksi.

Yritämme päästä reissulla välillä kiinni kaapeliin ja päivitellä kuulumisia tänne Puistikolle. Ensin kuitenkin Kauhajoelle Kasinon avajaisiin ja Senssiin vappua vastaanottamaan. Vamos!

fuengirola

Kuva: Flickr/Welovecostadelsol

avatar Markku Ikonen alias M79 on Kunkun ja Tamun keikka-dj. Päivätyökseen tämä tapahtumia 17-vuotiaasta järjestänyt vaasalainen suunnittelee ja tekstittää upeita juttuja nettiin ja printtiin. Muut kirjoitukset käyttäjältä