Puistikon parempi paitaputiikki

Aloitimme bändin t-paitojen myynnin lokakuun alussa niin pienimuotoisesti kuin oli mahdollista. Tilauslomake oli Google Docsilla tehty, laskut väsättiin Open Officella ja postitettiin omasta Gmailista yksi kerrallaan. Paitojakin tehtiin aluksi vain tilauksesta, ettei varastoa pääse kertymään.

Kysyntä on yllättänyt positiivisesti, ja tilausten määrän lisääntyessä kasvaa myös sähläyksen määrä ja näppäilyvirheiden riski. Niinpä avasimme Sydän- ja Tiikerit-paitoja varten oman MyCashflow-verkkokaupan. Kauppajärjestelmä generoi pdf-laskut ja tilaussähköpostit automaattisesti, ja halukkaat voivat maksaa ostoksensa suoraan verkkopankissa. Paitsi että maksutapojen lisääntyminen on kätevää, on se jollekin asiakkaalle ehkä myös uskottavuuskysymys. MyCashflow sopii tällaiseen pienimuotoiseen oheistuotemyyntiin oikein hyvin, sillä kiinteitä avaus- ja kuukausimaksuja ei ole.

Palmupuistikon uuteen paitakauppaan pääset tästä linkistä. Jos huomaat ostotapahtumassa jotain häikkää, olemme kiitollisia bugiraporteista ja avusta!

avatar Markku Ikonen alias M79 on Kunkun ja Tamun keikka-dj. Päivätyökseen tämä tapahtumia 17-vuotiaasta järjestänyt vaasalainen suunnittelee ja tekstittää upeita juttuja nettiin ja printtiin. Muut kirjoitukset käyttäjältä