Tampereen Vappu

Saimme viettää Vappuaattoa tänä vuonna Tampereella, tuossa Vapun mekassa, joten Elämältä kaiken sain ja olipa varsinainen keikkojen keikka Senssillä. Tupa täynnä väkeä, Majuri lämmitteli vappukansan siihen malliin, että eipä ollut vaikea jatkaa iltaa eteenpäin. Vastaanotto oli alusta asti ihan huikea ja juhlakansa lauloi mukana jopa reilun viikon vanhaa Yön Poltteen uutukaistamme, Rakkauden Ratapihaa siihen malliin, ettei jäänyt Sedällä kysyttävää. Iloisia naamioita salintäydeltä ja rakkaus oli käsinkosketeltavaa!

Keikan jälkimainingeissa tuli vastaan myös legendaarinen Herra Wirtanen, terveisiä vaan sinne suunnalle, oli mukava vaihtaa muutama sana itse Maestron kanssa.

Tätä kirjoittaessani kello on tasan viisi. Myönnetään, että väsyttää, mutta oli ihan pakko raportoida illan tapahtumat kuvien kera teille. Myöhäisestä ajankohdasta huolimatta aion tsempata itseni hotelliaamiaiselle, sitähän ei voi jättää väliin, sillä mistäpä sitä tietää, millaista amerikanherkkua on tarjolla.. KIITOS yleisölle, KIITOS järjestävälle taholle, KIITOS Tampereen kamut mukavasta illasta, toivottavasti nähdään pian! Perjantaina matka Kunkun ja M79:n kanssa jatkuu kohti Costa del solin Fuengirolaa.. Mitähän siitäkin tulee.. Haiskahtaa jokatapauksessa seikkailulle! Hyvää yötä!

avatar Mikko Tamminen on musiikkituottaja, jonka kappaleita on kuultu mm. Suomen, Saksan, Japanin ja Etelä-Korean hittilistoilla. Muut kirjoitukset käyttäjältä