Taikuutta

Tämän päivän Tsekkaa tää -suositus on parin vuoden takaista Looptroop Rockersia.

Magicin tunnelmassa, sanoissa ja videossa osuu juuri nyt kaikki kohdalleen, kun kuuntelen sitä aamuauringon paistaessa: ystävyyttä, reissaamista, iän tuomaa harkitsevuutta ja kiitollisuutta. Tähän voisi melkein kirjoittaa tilapäivityksen Tami-tyylillä: aloittaa herätyskellon pirinästä, jatkaa päivärutiineilla ja tiputella sekaan tuotemerkkien ja yhteistyökumppanien nimiä. Kyseinen meemi on kuitenkin jo sen verran puhkikulunut, että jätetään toinen #79 rauhaan.

Olen fiiliksissä tietenkin sen takia, että Kuningas Pähkinän ja Setä Tamun MAAILMANKIERTUE alkaa tänään. Helmi-maaliskuuhun osui kahden kuukauden tauko ja nyt homma jatkuu tuplakeikalla, joten ilmassa on tavallista enemmän odotusta. Emme sentään ole menossa Looptroopin vanavedessä mihinkään kehitysmaahan, ihan vaan Jyväskylän Escapeen ja Helsingin Kaapelitehtaalle. Ensi viikolla odottaa uusi merkkipaalu: ensimmäinen kerta, kun esiinnymme Vaasassa Rewell Centerin isolla lavalla. Nähdään viimeistään siellä!

avatar Markku Ikonen alias M79 on Kunkun ja Tamun keikka-dj. Päivätyökseen tämä tapahtumia 17-vuotiaasta järjestänyt vaasalainen suunnittelee ja tekstittää upeita juttuja nettiin ja printtiin. Muut kirjoitukset käyttäjältä

Vanhempi: Uudempi: