Keikkakevät räjähti käyntiin !

Vaikka viikko sitten jo lämmiteltiin eräissä yksityiskekkereissä, virallisesti Puistikon poikain tulikuuma keikkavuosi 2013 aloitettiin tällä kertaa Kankaanpäästä. Sielläpä en ole sitten muistorikkaiden armeija-aikojen vieraillutkaan ja Niinisalon Varuskunta -kyltin ohitushetkellä Alik. Tammisen mielen valtasi kauhunsekainen nostalgia. Tai jotain sinnepäin.

Keikka nautiskeltiin läpi, yleisö tuntui viihtyvän paremmin kuin hyvin ja niin uusi, kuin vanhakin tuotanto raikui Satakunnan yössä ! Lämmin kiitos ihmiset, toivottavasti nähdään pian uudestaan ! Tässä vielä teille kuvallista todistusaineistoa, sekä artikkelin lopusta löytyvä hieman sekava podcast, jossa vierailevat myös tekniikan pojat. Valomiehemme muuten paljasti kuulleensa mm. Yön Kuninkaat 2 ja Tuu mun autoon -kappaleet viimeksi joskus 10-11 -vuotiaana ! Pelottavaa.. Kiitos muuten vaan jannuille, oli hyvät kelit lavalla.. Tästä on hyvä jatkaa ensi Lauantaina Vaasan Fontanassa Red Armyn 25-vuotisbileissä !

avatar Mikko Tamminen on musiikkituottaja, jonka kappaleita on kuultu mm. Suomen, Saksan, Japanin ja Etelä-Korean hittilistoilla. Muut kirjoitukset käyttäjältä