Matkalla Spotifyyn, osa 3

Voi tätä onnen päivää! Kävin digijakelun kimppuun viime torstaina ja latasin biisit Record Unioniin perjantaina. Nyt on tiistai ja neljästä musiikkipalvelusta kolmessa lätty on jo julkaistu.

Kun Te Nukutte Spotifyssä
Kun Te Nukutte iTunesissa
Kun Te Nukutte Nokian musiikkipalvelussa

Siihen nähden, että Record Union suosittelee lataamaan biisit jopa kuusi viikkoa ennen toivottua julkaisupäivää, tämä oli todella nopeaa toimintaa. Nopeus antaa toivoa sen suhteen, että omakustannejulkaisijakin voi ajoittaa julkaisut tarkasti. Toivotaan että tulevan Kunkku & Tamu -biisinkin kanssa aikataulu pitää yhtä hyvin.

Hinnoittelua tässä juttusarjassa ei ole käsitelty – siitä yksinkertaisesta syystä, että julkaisijalla ei ole sananvaltaa siihen. Sovelluspuolellahan hinnan  (tai ilmaisuuden) saa päättää itse, ja onnistuneella hinnoittelulla on valtava merkitys menestykseen. iTunesissa EP maksaa 2,99 ja Nokialla 4,99 euroa, yksittäisen biisin maksaessa 0,99 euroa kummassakin. Toivottavasti ainakin Spotify-kuuntelu on teistä hintansa väärti!

– – –

Tämä on jatkokertomus, lue muut osat: Matkalla Spotifyyn.

avatar Markku Ikonen alias M79 on Kunkun ja Tamun keikka-dj. Päivätyökseen tämä tapahtumia 17-vuotiaasta järjestänyt vaasalainen suunnittelee ja tekstittää upeita juttuja nettiin ja printtiin. Muut kirjoitukset käyttäjältä