Palmupuistikon Perjantainousut osa 20

Pyöreitä lukemia täyttävä perjantailevyraatimme on tällä viikolla allekirjoittaneen alias M79:n käsissä. Teemaksi valikoitui vuodenaikaan sopiva kevytkenkäinen kesäpoppi, olkaa hyvä:

Samae Koskinen – Läski mulkku

Vihellyssoolo, hip hop -biitti ja tarina lapsuudenystävistä? Ennakkotiedot kuulostavat Anssi Kelan ja Kim Heroldin täsmäiskulta kesähittimarkkinoille, mutta tämän takana onkin taiderokkarin angstit hartioiltaan karistanut Samae Koskinen.

Matt & Kim – Let’s Go

The Soundsia kaksi ja puoli vuotta sitten Rytmikorjaamolla lämmitellyt brooklyniläisduo on värkännyt poppirallin, jolla on mielestäni edellytykset nousta MGMT:n Kidsin veroiseksi indiediskojen moukariksi. Persoonallisista videoistaan tutun kaksikon uutukainenkin on jotain ihan muuta kuin perinteinen soittovideo. Terveisiä vaan Volumen korisjoukkueelle, tehkää perässä!

Scissor Sisters – Baby Come Home

Scissor Sistersin kabareepyllistely ja falsettivinkuna aiheuttivat minulle aikoinaan melkoisen inhokkireaktion, mutta vuosia sulateltuani opin vähitellen ymmärtämään bändin hyvät puolet. Ja koska oluthan se tässä on mielessä, Baby Come Homen etikettivideo tuntuu erittäin kutsuvalta juuri nyt.

avatar Markku Ikonen alias M79 on Kunkun ja Tamun keikka-dj. Päivätyökseen tämä tapahtumia 17-vuotiaasta järjestänyt vaasalainen suunnittelee ja tekstittää upeita juttuja nettiin ja printtiin. Muut kirjoitukset käyttäjältä