Palmupuistikon Perjantainousut osa 19

Jahas ja viikonloppuna olisi pientä matkailua edessä Suomen suvessa sillä Leijonalla on Oulussa häät. Onkin mennyt tovi kun viimeksi olen Oulussa käynyt joten tämä tuli pirun nättiin aikaan. Sää tosin piiskaa märällä raipalla mutta onneksi on uudet Nokiat alla. Häänousut toimikoon alaotsikkona tälle tekstintyngälle.

Steen1 – Yhtenä iltana humalassa

Aloitellaan ennen itse sankaria häävieraiden tuotoksilla. Tullut pumpattua triphoppia yllättävänkin paljon tässä lähiaikoina ja kun aloin funtsimaan minkä Stenkan biisin pistän tähän niin tuli heti tämä mieleen. Sisällön ohella tässä on jotenkin mahtavan rauhallisen yöllinen (ei se bändi) tunnelma.

Money – They dont give a fuck

Seuraavana häävieraana käydään Julma-Henkan musiikillisella tontilla ja koska tuo uudempi kama on varmaan kaikille suhteellisen tuttua niin hiivitään vanhempaan kamaan. Moneyn Soundtrack 2 my life (kai muistin nimen oikein) on yksi omista lemppareistani enkunkielisestä suomiräpistä. Hookit pumppaa ja soundi on edelleenkin mukavan freshi.

Leijona – Läpi Suomen

Sankari vimppana. Tää on toinen biisi minkä tuli tehtyä Leijonan kanssa. Tuota ensimmäistä rallia ei pysty julkaisemaan koska soundi on hivenen liiankin rujo. Biisihän etenee maantieteellisesti korrektina pohjoisesta Rovaniemeltä Oulun ja Vaasan kautta Mellunmäkeen.

Onnea jo etukäteen!

Puku, check.
Hammasharja, check.
Wruum!

Perjantainousujen Spotify-soittolistalta löydät osan näistäkin biiseistä. <3

avatar Pekka Karppinen, alias TKK, alias Kuningas Pähkinä. Vaasan henkinen kaupunginjohtaja. Muut kirjoitukset käyttäjältä