Palmupuistikon Perjantainousut Osa 17

Tänä perjantaina matkataan nousuihin Pienet Festarit Preerialla -spesiaalilla. Käyn vähän läpi räppilavan ohjelmistoa tältä illalta ihan vaan jos jollekin on joku bändi vähemmän tuttu eikä ole ehtinyt katsella.

Lisäinfot @ http://www.pienetfestaritpreerialla.fi

Perjantai 8.6.2012

18.45 Gasellit
20.15 Dj Kridlokk & Eevil Stöö & Koksu Koo
21.45 Kallio Underground
23.15 Kuningas Pähkinä & Setä Tamu
00.45 Julma-Henri & Rpk

JLMA HNRI x RPK : E.U.R.O.C.R.A.C.K.

Roope K ja Julma Henri kombo summaa suomalaista mielentilaa synkemmältä puolelta hillittömällä groovella. Molemmat äijäthän on legendoja joten yhteistyöltä ei voi odottaa jatkossakaan muuta kun helmee.

ps Tsekatkaa vähän lisää muziikkia kesälle poikein nettisivuilta. EP on ilmainen, nize!
http://www.morssi.com/

Kallio UG feat Shaka, Rotta – Hullul on halvat huvit

Jatketaan seuraavankin bändin kera pimeällä puolella. Suomalaisen gangstaräpin kulmakivi (ronttiräppi? rataräppi? ehkä parempia termejä, noh sanat on sanoja) pitää meiningin hemmetin suorana. Biisiä täydentää vielä huomennakin Hietasaaren lavalla pyörähtävä Rotta.

DJ KRidlokk feat Eevil Stöö

Jahas kolmas bändi ja soundi muuttuu jopa ehkä vähän kriippaavammaksi edellisistä. Suomalaista memphis-pöhinää. Savunsekaista jumitusta huput päässä joka on toteutettu pirun nätisti.

Gasellit – Ime huiluu

Viimeisenä festivaalit aloittava Gasellit. Bändistä ei itselläni ole hirveästi informaatiota muuta kuin että pojat pyörivät Monspin tallissa. Biisi puhukoon enemmän puolestaan. Dope meno!

Katostaan jos huomennakin ehdin pistää muutamia linkkejä festarin tarjontaan.

Nähdään festeillä. Stay safe!
König nuss 4laif!

 

avatar Pekka Karppinen, alias TKK, alias Kuningas Pähkinä. Vaasan henkinen kaupunginjohtaja. Muut kirjoitukset käyttäjältä