Arkisto ajalta heinäkuu, 2013

Kala-Jannelle sopalle

sopalle1

Tulevista keikoista tämä ansaitsee oman postauksensa, sillä käytännön järjestelyjä pitää hieman selittää. Kuningas Pähkinä & Setä Tamu vetävät perjantaina 9.8.2013 keikan legendaarisella Kala-Jannella eli Jannen Saluunassa, joka Tyttö sinä olet meritähdessäkin mainitaan. Kyseessä on Vaasan saaristossa toimiva ravintola, jonne pääsee joko saaristoristeilijällä tai omalla veneellä. Keikka on ilmainen ja järjestetty kyytikin normaalia reilusti edullisempi – kiitos siitä Jannen Saluunalle ja yökerho Skylle. Tässä infot:

AIKATAULU

• Klo 19- Kuljetus Sisäsatamasta M/S Tiiralla Kuusisaareen
• Klo 21 Kuningas Pähkinän & Setä Tamun keikka
• Klo 22-24 Paluukyydit Sisäsatamaan
• Jatkot Skyllä (K-18), ilmainen sisäänpääsy

LIPUT

• Meno-paluu M/S Tiiralla 10 eur/hlö (K-18)
• Paikkoja rajoitetusti, lipunmyynti laivaan noustessa (varaa käteistä mukaan)

Ja lopuksi vielä yksi tärkeä juttu. Sadesään sattuessa keikkaa ei voida järjestää. Seuraa siis ilmoittelua kotisivuilla tai Facebook-eventissä 1-2 päivää ennen tapahtumaa.

Setä Kalassa

Tänään oli tarkoitus painua studion uumeniin, mutta aamulla kun silmät aukaisin ja ulos vilkaisin, oli keli aivan liian komea istuksia pajan hämärässä. Etenkin, kun huomenna istumme taas autossa tunnin jos toisenkin, kun suuntaamme kohti Pipefestiä. Päätin siis lähteä Mikin kanssa Iskmon vesille kalaan. Noh, vesillekin päästiin, tosin ennen sitä sudittiin vähän öljyä laiturin ja terassin pintaan. Kivaa kesähommaa sekin! Kalastuksen ohessa sain päähäni äänitellä teille podcastin ja muutama kuvakin räpsäistiin kylkiäisiksi. Lopussa feattaa myös Mikin äitee, jolle suurkiitos maittavasta ateriasta! Tervetuloa mukaan kalaan!

Tsekkaa tää: Silent Gloves – So Real

Tervehdys täältä puistikolta! Pahoittelut että blogi on päivittynyt valitettavan hitaasti. Tarkoitus oli korjata asia kesälomalla, mutta sitten tulin vilkaisseeksi millainen peli se Sim City oikein on iPadilla – ja kolme viikkoa katosi kuin tuhka tuuleen.

Kunkun, Tamun ja meikäläisen kesäkeikoista suurin osa on vasta tulossa, mutta 2013 keikkamatkojen soundi on jo selvillä. Tänäkin kesänä galaktinen Toyota lipuu kesäyössä Pet Shop Boysin, Sabrinan, Chromeon ynnä muun elektronisena tikittävän popmusan saattelemana. Sen myötä haluan suositella teille Silent Gloves -nimistä pumppua. Bändi joka kuvailee itseään sanoilla ”skate jams, late-night coastal highway cruising music, 80’s nostalgia and the sounds of summer”, ei voi olla läpeensä paha.

Kalajoen hiekat ja kumit

Kiitos Kalajoki ja Bimmerparty! Kiva tunnelma ja iloisia ihmisiä, mitäpä sitä muuta Setä kaipaa. Tehtiin teille vähän podcastiakin tuohon kylkiäisiksi ja nyt kannattaa kyllä kuunnella, sillä siinä paljastetaan eräs erittäin mieluisa ylläri. Siis ainakin niille, jotka ovat meidän vanhemman tuotannon ystäviä. Podcast löytyy artikkelin alalaidasta. Mukavaa sunnuntaipäivää kaikille!