Arkisto ajalta huhtikuu, 2012

Sunnuntai-Shöy !

Käväistiin keikalla Vaasan Fontanassa sunnuntai-illan ratoksi. Kerrassaan mahtava fiilinki ja kiitokset vaan yleisölle ja tietysti Tommille tekniikasta ! Aika älytöntä kun jengi osaa ulkoa muutama päivä sitten julkaistuja biisejä. Ja hyvä niin, sillä itsellänikin ne ovat vielä hieman hakusessa.. pystyi nimittäin tukeutumaan yleisöön kun ei meinannut sanat muistua mieleen. Lööööööööööv ! ❤ EDIT : Noin 730 ihmistä oli paikalla.

[podcast]https://www.palmupuistikko.fi/wp-content/uploads/2012/04/300412-Keikkarapsa.mp3[/podcast]

Palmupuistikon Perjantainousut osa 11

Olen aistivinani että räpissä on tällä hetkellä vireillä paluu ysärille. Olipa kyse sitten Suomesta (Ruger Hauer), Ruotsista (Professor P & DJ Akilles) tai Americasta (REKS), pätkityt pianosamplet ovat yhtäkkiä kuumaa kamaa säksättävien sekvensserien jäädessä taustalle. Niinpä nämä Perjantainousut vedetään läpi räppibiiseillä, jotka muistuttavat hip-hopin kulta-ajasta ollen silti tätä päivää. (lisää…)

Kuningas Pähkinä & Setä Tamu – Hiitti EP ulkona nyt!

LÄMPÖ NOUSEE – UUTTA MATERIAALIA KUNINGAS PÄHKINÄLTÄ JA SETÄ TAMULTA

Vaasalaisräppärit Kuningas Pähkinä & Setä Tamu julkaisevat 25. huhtikuuta uuden EP:n. In the Heat of the Night, kotoisammassa kirjoitusasussaan pelkkä Hiitti, sisältää kolme uutta biisiä, jotka vievät kuulijan kesän parhaisiin puoliin: öisille autoajeluille ja letkeille laituritansseille. Nimikappaleesta kaksikko kuvasi myös videon. Tyyliltään Hiitin kappaleet ovat lähellä länsirannikon räppiä ghettohuiluineen, tempoa on hidastettu hieman edellisen elektropop-vaikutteisen EP:n jälkeen.

Hiitti on toinen julkaisu, jonka kaksikko ”vuotaa” itse nettiin. Biisit ovat heti tuoreeltaan kuunneltavissa SoundCloudissa ja YouTubessa ja ne voi myös ladata omaan MP3-soittimeen ilmaiseksi. Digijulkaiseminen sopii biisinsä itse äänittävälle kaksikolle paremmin kuin hyvin.

”Olemme valinneet erilaisen julkaisumallin kun perinteiset eivät enää toimi”, toteaa Setä Tamu eli Mikko Tamminen.

”Muutaman biisin mittaiset täsmäiskut sopivat nykyajan musiikinkuuntelutapoihin paremmin kuin täyspitkä albumi. Ja koska meillä on mahdollisuus antaa biisit ilmaiseksi kaikille, sen me myös teemme.”

Kuningas Pähkinä ja Setä Tamu ovat jo ainakin yhden tulevan kesän ehdottoman kesähitin takana. Kaksikko liittoutui nimittäin taannoin tulikuuman Stigin kanssa muodostaen Yön Polte -nimisen kokoonpanon. Helmikuussa julkaistu Tyttö sinä olet meritähti on nyt ollut YleXin soitossa jo 11 viikkoa ja sen eri versioita on kuunneltu YouTubessa yli 1,3 miljoonaa kertaa.

Hiitti EP:

Lataa Hiitti EP:n biisit ja kannet tästä linkistä

1. In the Heat of the Night
2. Pähkinäsillan tanssit
3. P.H.H. (mukana Myyrä ja Läski-Rakki)

Tuotanto: Setä Tamu
Masterointi: Arttu Peljo / The Fried Music

Promokuvat: kuva 1, kuva 2 ja kuva 3 (kuvaaja: blindfire)
Yhteydenotot: info(ät)palmupuistikko piste fi

Brysselin suurlähettiläs Osa 3

Podcast -sarjan kolmannessa osassa jutustelu livahtaa kuin varkain luontoasioiden puolelle eräoppaankin pätevyyden omaavan Mikin kanssa. Savustetaan Raippaluodon meritaimenta nuotiolla ja puidaan tärkeitä asioita avotakan äärellä keväisen Raippaluodon pimenevässä illassa.

[podcast]https://www.palmupuistikko.fi/wp-content/uploads/2012/04/160412-Mikki-osa-3.mp3[/podcast]

Palmupuistikon Perjantainousut osa 10

Läski10! Tähän olisi selkeästi pitänyt tehdä TKU10 hehkutukset, mutta tuli Lempijoea liekitettyä jo viimeksi niin pistetäänpä jotain ihan muuta.

Tullut postailtua lähinnä räppiä näihin nousuihin joten tällä kertaa teen pienen  poikkeuksen ja pistän pienet kantripärinät kehiin. Artisteista ei ole hirveämpiä infoja mutta ehkä se juuri se tekee tästä itselle kovaa. Kunkun kantrit? Kuulostaa half ass reality-tv:ltä.

Toivottavasti diggailette. Jiiihaa! <3 (lisää…)