Tsekkaa tää: Gavlyn – What I Do

Ajelin alkuillasta Präntöön siltaa muina miehinä, kun biisi YleXin iltavuorossa kiinnitti huomioni. Ekana panin merkille sampleihin pohjautuvan tuotannon ja 9th Wonder -henkisen tanakan biitin, mitkä molemmat ovat popista ja elektrosta ammentavan hip-hopin hallitessa pudonneet radiokanavilta. Flowsta tuli jotenkin mieleen tamperelainen Frontpage kultaiselta 90-luvulta. Äänen perusteella kuvittelin räppärin olevan joku Uniikkia päätä lyhyempi pojankoltiainen, jolla on useamman numeron verran liian isot räppigearit. No, enpä olisi voinut olla enempää väärässä.

http://www.youtube.com/watch?v=JELwIujC5-U

Kyseessä oli Gavlyn, naispuolinen MC jenkeistä. Gavlynin SoundCloudista löytyy uteliaille lisää biisejä, jotka ovat tuotannoltaan kuin suoraan Vinstonin mixtapelta: kovin 90-lukuista, itärannikolta. Ylläolevalla videolla on lähes 4,5 miljoonaa katselukertaa, joten mistään ug-löydöstä ei kai voi puhua, mutta mielenkiintoinen tuttavuus silti.

avatar Markku Ikonen alias M79 on Kunkun ja Tamun keikka-dj. Päivätyökseen tämä tapahtumia 17-vuotiaasta järjestänyt vaasalainen suunnittelee ja tekstittää upeita juttuja nettiin ja printtiin. Muut kirjoitukset käyttäjältä